Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı sinein insanoğluın dumandan zehirlenmesine pürüz olan acil konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tekmil cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın lakinçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden yapılmıştır ve çoğu kez çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın sırasında emniyetliğin sağlamlanması ve münasip şekilde tahliyenin gerçekleşmesi muhtevain kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar güvenli şekilde binanın vazgeçme edilmesine imkân teşhisr.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar yerinde ise buna demetlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde fiyat geriışını getirmektedir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden henüz lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Hassaten yangın bapsı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıdem birbunca şirket da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın kapılarının nasıl olmasını istiyorlar ise o talepleri yalnızca bir şartnamede yangın Yangın Kapısı Fiyatları firmalarına göndermektedir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çallıkışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları ekseri otomatik olarak kapanan ve panik barı üzere müstacel durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Özellikle santimantal ve altın materyallerin başüstüneğu odaların baplarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu baplar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki tahliye işlemlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı vazgeçme etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil hâl anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya muhik kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin esenlıklı çhileışması ve kapıyı aptal kapatması gerekir.

Yangın bapları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın geçişini mukannen bir dakika aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine olanak sağlayıcı kapılardır.

Report this wiki page